Sponsor Kliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

U kunt ons kosteloos sponsoren via Sponsorkliks.
Wanneer u iets online wilt bestellen, zien wij graag dat u eerst op de banner (sponsorkliks) aan de rechterzijde van deze site klikt. U ziet vervolgens een overzicht van tientallen webwinkels. Kies uw winkel en plaats dan op de normale manier uw bestelling.
Excelsior ontvangt hier commissie voor. De prijs blijft voor u hetzelfde.
Ook bij het plaatsen van een (vakantie)reservering of het laten bezorgen van bijvoorbeeld een pizza kunt u ons op deze manier steunen!

Vrienden van Excelsior

De Vrienden van Excelsior is een groep inwoners en ondernemers uit Lonneker en daarbuiten die Excelsior een warm hart toedraagt en dit ook financieel tot uitdrukking brengt. Deze groep stort ieder jaar een geldelijke donatie t.b.v. Excelsior. Deze bijdrage investeert Excelsior weer in instrumenten, uniformen en muziek e.d. Als tegenprestatie ontvangen deze vrienden de Notenkraker (het verenigingsblad) en worden zij natuurlijk niet benaderd tijdens onze donateursactie.

Lid worden van de Vrienden van Excelsior betekent een minimale bijdrage, van €25,- voor particulieren en €50,- voor bedrijven, per jaar. Mocht u interesse hebben om vriend van Excelsior te worden, dan kunt u contact opnemen met Johan Hulst (053-4333211) of door op onderstaande button te klikken.

Adverteren in de Notenkraker

De Notenkraker is het officiële verenigingsblad van Excelsior Lonneker. Ruim 200 exemplaren worden 4 keer per jaar verspreid onder leden, vrienden en adverteerders. Zij bevinden zich vooral in de omgeving van Lonneker en Enschede, maar ook in andere delen van het land wordt De Notenkraker bezorgd.  Het is mogelijk om in dit blad te adverteren. De tarieven hiervoor zijn:
– halve pagina: €65,- per jaar
– hele pagina: €115,- per jaar

Wanneer u wilt adverteren in De Notenkraker kunt u uw advertentie als PDF-bestand sturen naar: redactie@excelsior-lonneker.nl

Donateursactie

Een keer per jaar, normaal gesproken in oktober, houdt Excelsior haar donateursactie. Bij deze actie gaan de leden langs alle huishoudens van Lonneker. Het standaardbedrag dat we tijdens deze actie van u vragen is €5,00. De opbrengsten uit de donateursactie worden onder andere gebruikt voor de aanschaf en het onderhoud van instrumenten en het algemeen draaiende houden van de vereniging.