Afsluiting seizoen 2019-2020

-

Geen afsluitende rondgang dit jaar, maar gelukkig wel een gezamenlijke afsluiting met de leden van de slagwerkgroep en het A-orkest. Traditiegetrouw op de laatste maandagavond voor de zomervakantie. We kwamen dit keer bij de Blokhut bijeen. Buiten, zodat voldaan kon worden aan de anderhalve-meter-maatschappij waar we ons momenteel in bevinden. Het was dan ook even de vraag of het door kon gaan, gezien het weer dat wat te wensen overliet. Aan het eind van de middag werd er echter toch maar op gegokt en dat bleek een prima beslissing, want ondanks de soms wat dreigende wolken bleef het droog 🙂

Tijdens de afsluiting nam de voorzitter uiteraard nog even het woord. Een bijzonder jaar om op terug te blikken, met helaas wat minder optredens en activiteiten dan aan het begin van het seizoen was voorzien. Hopelijk zal dat volgend seizoen weer anders zijn, hoewel het natuurlijk even afwachten is hoe de situatie zich ontwikkelt. Dat maakte een echte vooruitblik dan ook wat lastig. Wel was dit ook het moment om Jari Hollink in het zonnetje te zetten. Op de valreep voor de vakantie had hij die middag namelijk zijn slagwerk A-examen gedaan, waarvoor hij is geslaagd! Eén ding kunnen we dus al wel zeggen over volgend seizoen: de slagwerkgroep is weer een slagwerker rijker 🙂

Na dit semi-officiële gedeelte van de avond was er tijd om met elkaar na te praten en de vakantie (alvast) in te luiden. Een gezellige afsluiting van een bijzonder seizoen. Dat hopen we van 2020-2021 eveneens te maken, maar dan natuurlijk wel graag op een andere manier 😉

Namens muziekvereniging Excelsior Lonneker een fijne zomer(vakantie) gewenst en graag tot in het nieuwe seizoen!