Nieuwjaarsborrel 2020

-

Na twee weken vakantie zijn we in de tweede week van januari weer van start gegaan. Traditiegetrouw is de eerste activiteit van het nieuwe jaar de nieuwjaarsborrel. Zo ook dit jaar. Op maandagavond 6 januari verzamelde het merendeel van de leden zich zodoende in de Blokhut in Lonneker om elkaar ‘de beste wensen’ te wensen.

Eveneens een traditie is het woordje van de voorzitter deze avond. Er werd teruggeblikt op het afgelopen jaar – waarin we een aantal mooie concerten/optredens hebben kunnen geven – en alvast vooruitgeblikt op het jaar dat komen gaat. Ook dit jaar staan er weer mooie dingen te gebeuren, dus houd de activiteitenagenda op onze website in de gaten!

Na de terug- en vooruitblik was het ‘officiële’ gedeelte van de avond nog niet voorbij, want sinds een aantal jaar worden op deze avond ook de jubilarissen van dit jaar gehuldigd.

V.l.n.r. Frans Vredegoor (60 jaar lid) – Tim Peterinck (12,5 jaar lid) – Henk Beernink (55 jaar lid) – Carol van Ojik (25 jaar lid) – Johan Hulst (65 jaar lid)

(Helaas niet aanwezig en dus niet op de foto: Robert Tel (12,5 jaar lid))

Trouwe leden bij Excelsior; die jaren liegen er niet om! Eén voor één werden de jubilarissen naar voren geroepen en werd verteld wat zij voor de vereniging betekend hebben en nu nog betekenen. Vervolgens konden zij hun speldje, oorkonde en bloemen in ontvangst nemen. Heren, van harte gefeliciteerd!

Na de huldigingen was het ‘officiële’ gedeelte van de avond dan wel voorbij en werd de avond nog gezellig voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje. Een goede start van wat hopelijk ook een mooi muzikaal jaar mag gaan worden!